Partners
Hoe kunnen we u nog meer helpen?
Partners
Banster heeft veel gebruikers. Wij zien bij veel van onze klanten dezelfde soort vragen. Tegelijkertijd merken we ook dat onze aanpak/werkwijze goed aanslaat bij onze gebruikers. Betrokken, inlevend, hulpvaardig, openheid van zaken zijn voor ons belangrijk.

Wij hebben een aantal bedrijven waar we onze gebruikers met een gerust hart naartoe sturen. Tot nu toe deden we dat als het ons gevraagd werd. Gezien de omvang die Banster intussen heeft hebben we besloten om deze bedrijven op onze website te zetten. Zo denken wij onze klanten nog beter te kunnen helpen.
Administratiekantoor
APN BACKOFFICE
Voor al uw administratieve werkzaamheden
Website bouwen
VDS GRAPHICS
VDS Graphics is een deskundig en heel persoonlijk bedrijf dat zich richt op het bouwen van websites. VDS Graphics is bekend met Banster waardoor zij zeer goed in staat zijn om de ledenadministratie (indien gewenst) te integreren in de website van de vereniging/stichting.
"Jullie zijn een topteam, en ik vind het een voorrecht om bij jullie klant te mogen zijn. Ik hoop dat jullie het als een compliment ervaren als ik mezelf meer als partner zie, dan als klant."
Gratis demo
Maak nu een demo-account aan en probeer
Banster 30 dagen gratis uit.
Of neem contact op voor meer informatie!
Blijf op de hoogte
Volg ons op de volgende kanalen