Online ledenadministratie
Keep it simple!

Ledenadministratie online voor vereniging en stichting. Banster biedt een gebruiksvriendelijke ledenadministratie met heel veel mogelijkheden. Naast de registratie van je leden kan je Banster gebruiken als je CRM systeem. Zo hou je contactmomenten per lid bij en kan je vervolgacties aanmaken voor contactmomenten.
Ook kleinere verenigingen en stichtingen worden door ons geholpen. Als jij geen gebruik wilt maken van alle functionaliteiten die Banster biedt, dan neem je die gewoon niet af. Zo simpel is het.
Jij bepaalt wat je van onze online ledenadministratie gebruikt. Per module kan jij aangeven of je deze wilt gebruiken of niet. Bekijk hier de verschillende modules die Banster biedt.

Modules

Online ledenadministratie of CRM?

De gebruikers van Banster zijn ontzettend tevreden over onze ledenadministratie online software. Maar ook over de service die we verlenen. Voor ons heel normaal maar blijkbaar doen we iets goed. Bekijk de ervaringen van anderen.
Of ga naar onze referentie pagina.

Mogelijk vind je dit artikel ook interessant over de keuze van een online ledenadministratie systeem? Kies je nou voor een CRM pakket of een ledenadministratie pakket voor verenigingen en stichtingen?

Servicegericht en klantvriendelijk

Wij zijn pas tevreden als jij blij bent