Evenementen

Banster Evenementen op YouTube

Wat zeggen gebruikers?

Een van de grote krachten van Banster is de service. Geen helpdesk, geen keuzemenu, geen dure telefoonnummers. Gewoon een op een contact, telefonisch of per e-mail. Voor we bij Banster terechtkwamen hebben we verschillende softwarepakketten uitgeprobeerd, maar Banster steekt daar met kop en schouders bovenuit.

Evenementen

Organiseer centraal al je events/bijeenkomsten.
Banster: jouw online ledenadministratie

Organiseer jij bijeenkomsten, lezingen, open dagen, cursussen of gewoon je jaarlijkse ALV? Dan maakt Banster het mogelijk om dit direct vanuit je ledenadministratie te doen. Zowel gratis evenementen als betaalde evenementen (waarvoor wij dan weer de facturatie module gebruiken).
Geen gesleep met NAW gegevens van deelnemers meer tussen ledenadministratie en Excel. Gewoon alles vanuit Banster.
Vraag een demo aan en bekijk de mogelijkheden

Nooit meer gedoe met Excel sheets

Het rondsturen van (verschillende versies) van Excel sheets met deelnemers is voorbij! Organiseer direct vanuit je ledenadministratie je bijeenkomsten. Open voor je leden/donateurs of voor iedereen. Beiden is mogelijk.

Organisatie evenementen

De organisatie van evenementen en bijeenkomsten kan kinderlijk eenvoudig vanuit Banster. Alles op een centrale plek en voor meerdere organisatoren een eigen toegang.

Betaalde en onbetaalde evenementen

Een ALV of gratis bijeenkomst waarvan je alleen wilt weten wie er komt. Of een evenement met (deels) betaalde aspecten. Gebruik Banster en genereer direct je facturen voor deelnemers aan je event. Betaling met iDeal of automatische incasso mogelijk.

Screenshot Banster mobiel iPhone
Screenshot Banster desktop Macbook

Meer informatie

Wil je verder kijken hoe wij je helpen? Je kan natuurlijk ook even bellen met ons. In een gesprek kom je vaak veel verder met persoonlijk contact dan via een website. Het adviseren zit ons in het bloed. 
Meer informatie

Gerelateerde publicaties

Scherpe prijsstelling

ons doel: een simpel werkende oplossing voor een zo laag mogelijk prijs