Wie gingen je voor?
als gebruiker van Banster

Heel veel tevreden gebruikers gingen je voor. Met hele positieve ervaringen die ze graag met jou delen.
Wij vinden het leuk en ook nuttig om gebruikers met elkaar in contact te brengen. Wil je eens contact met een gebruiker van Banster, de software voor verenigingen? Laat het ons weten dan brengen wij je in contact.

Referenties

Onze klanten waarderen ons

Nieuwe gebruikers brengen we graag in contact met bestaande klanten. Zodat je zelf kan horen hoe andere verenigingen Banster gebruiken en hoe zij ons ervaren.

“Dit is het programma waarnaar wij jaren op zoek zijn geweest. Het programma kan geheel naar eigen wens worden ingericht. Bijna alles is mogelijk en in de meeste gevallen zelf te realiseren.”

“Het 'Ledenportaal' vinden wij een erg sterk onderdeel. Hiermee worden leden o.a. in staat gesteld hun eigen gegevens aan te passen. Het programma is erg gebruiksvriendelijk en de ondersteuning is in een woord geweldig!”

“Jullie aanpak is anders dan anderen: ongelofelijk betrokken bij onze vraag”

“Wij hebben door jullie goede hulp de overstap van een simpel Excel-bestand naar Banster als zeer prettig ervaren.”

“Door enthousiasme gedreven mensen die in hun vrije tijd professioneel en opbouwend samenwerken”

“Wij vinden dat Banster hartstikke goed aansluit bij de manier van werken van ons en van de stichting”

“Wij (als projectteam) zijn ontzetten blij dat we jullie tijdens de pakketselectie gevonden hebben”

“Een mooi systeem dat precies aansluit op wat wij zoeken”

“Voor mij als penningmeester is Banster als ledenadministratie echt een top systeem”

“Jullie zijn een topteam, en ik vind het een voorrecht om bij jullie klant te mogen zijn. Ik hoop dat jullie het als een compliment ervaren als ik mezelf meer als partner zie, dan als klant.”

“Keep up the good work. Heb al 3 klanten naar jullie gestuurd. ;) Er komen er meer aan...”

“Gefeliciteerd met het inbouwen van de 'HELP' functie! Helemaal goed, daar gaat mijn penningmeester veel plezier aan beleven.”

“Ik vind het geweldig. Jullie hebben me vanaf het begin al kunnen overtuigen van het concept en als ik zie wat er in een half jaar tijd allemaal aan Banster is toegevoegd, verbeterd en veranderd: niets dan respect.”

“Ik ben tijden op zoek geweest naar een eenvoudig en betaalbaar pakket waarin ik mijn relaties kon beheren. Dat heb ik gevonden in Banster! Fantastische begeleiding bij de opstart en altijd direct antwoord op mijn vragen! Prima pakket en geweldige dienstverlening!”

Modulair opgebouwd

De online ledenadministratie software voor verenigingen is opgebouwd uit verschillende modules. Zo helpen we kleinere verenigingen met kleine wensen en grotere verenigingen met grotere wensen. Jij bepaalt wat je nodig hebt. Heb je hulp nodig? Wij helpen je graag, onze software is voor verenigingen van iedere omvang.
En als je wilt weten welke modules wij hebben, bekijk de functionaliteiten van Banster. 

Scherpe prijsstelling

ons doel: een simpel werkende oplossing voor een zo laag mogelijk prijs