Datakwaliteit

Banster Datakwaliteit op YouTube

Wat zeggen gebruikers?

Gelet op de omvang van onze vereniging is Banster (4000 leden) voor een online ledenadministratie systeem zeer snel (zeer korte zoektijden), de tijd die we kwijt zijn met het verwerken van mutaties is ten opzichte van de oude situatie met zeker 75% afgenomen.

Datakwaliteit

Adres automatisch aangevuld op basis van postcode.
Banster: jouw online ledenadministratie

Nieuwe leden invoeren waarbij automatisch het adres wordt gecontroleerd? Dat kan, je voert eenvoudig de postcode en het huisnummer van een nieuw lid in en de rest van de adresgegevens worden automatisch in je online ledenadministratie ingevuld.

Dat is datakwaliteit. Het zorgt voor een netjes databestand. Wij maken jouw databestand ook netjes als je dat nu misschien niet zo netjes hebt.

Adres ingevuld o.b.v. postcode

Voer een postcode in en het adres verschijnt vanzelf op het scherm. 

Automatisch aanvullen

Ggegevens (bv. initialen van je leden) automatisch aangevuld als voornaam is ingegeven.

Standaardiseren

Alle data van al je leden op dezelfde manier in het systeem.

Screenshot Banster mobiel iPhone
Screenshot Banster desktop Macbook

Gebruikers Banster zeer positief

Gebruikers van Banster zijn zeer te spreken over  de uitgebreide mogelijkheden van Banster en de service van onze organisatie. Veel organisaties werken nog met spreadsheets die bij verschillende bestuursleden/vrijwilligers op de pc of laptop staan. Die zijn in veel gevallen niet allemaal gelijk. Het grote voordeel van een online ledenadministratie is dat je een (1) centrale bron hebt. Elk bestuurslid/ledenadministrateur logt in op dezelfde omgeving. Je hebt niet meer de situatie dat er meerdere bestanden door de vereniging rondgaan.

We zijn trots op de reviews die wij via Google en anderen krijgen. Benieuwd naar de reacties van bestaande klanten? Klik hier om ze te lezen.
 
Meer informatie

Gerelateerde publicaties

Scherpe prijsstelling

ons doel: een simpel werkende oplossing voor een zo laag mogelijk prijs