Ledenportaal

Banster Ledenportaal op YouTube

Wat zeggen gebruikers?

We doen er de leden- en cursusadministratie in en de facturatie/incasso. Het is een flexibel pakket waarin je veel zelf kunt vormgeven. Onze cursisten kunnen zich via het Ledenportaal zelf inschrijven voor cursussen. Ook hier kun je veel zelf instellen. Er is veel mogelijk en daar waar nodig worden dingen mogelijk gemaakt. Een van de grote krachten van Banster is de service.

Ledenportaal

Je leden kunnen eigen gegevens inzien en wijzigen.
Banster: jouw online ledenadministratie

Op de website van je organisatie heb je alle info over je vereniging/stichting. Het ledenportaal maakt direct inschrijven van nieuwe leden mogelijk. Als nieuwe leden zich willen inschrijven, of bestaande leden willen hun gegevens inzien of wijzigen, of leden willen zich inschrijven op evenementen die jouw vereniging organiseert, dan kunnen ze dat doen op het ledenportaal.
Via dit ledenportaal (in te richten in jouw eigen huisstijl) geef je mensen toegang tot de ledenadministratie.

Koppeling met website via het ledenportaal van Banster

Maak vanuit je website een koppeling naar het ledenportaal van Banster. Daar schrijven nieuwe leden zich direct in jouw ledenadministratie in als nieuw lid of als deelnemer aan een event.

Op te maken in je eigen huisstijl

Het ledenportaal is helemaal instelbaar in je eigen kleurstelling, lettertype en stijl. Geen kennis van HTML nodig.

Veiliger dan formulieren via een CMS als bijv. Wordpress of Joomla

Gebruik je je website nu om nieuwe leden te laten inschrijven? Dan adviseren wij om eens te googlen op de naam van je CMS en dan 'hacken' erachter. Niet schrikken, maar gebruik geen website software om formulieren in te laten vullen.

Screenshot Banster mobiel iPhone
Screenshot Banster desktop Macbook

Servicegericht en klantvriendelijk

Wij zijn pas tevreden als jij blij bent