100% AVG proof ledenadministratie

Werk jij nog met Excel of een verouderde software oplossing op je pc of laptop voor het voeren van de ledenadministratie van je vereniging of stichting? Dat kan natuurlijk prima werken. Maar heb je dan ook grip op je data? Weet je precies wie van de bestuursleden een kopie heeft van de ledenadministratie? En wordt deze veilig opgeslagen? 

Wellicht is het tijd om uit te kijken naar een oplossing waarbij de ledenadminstratie veilig in de cloud staat. Banster biedt een centrale omgeving die door alle bestuursleden en evt. vrijwilliger benaderd kan worden. Omdat iedereen een eigen inlog heeft kan precies gevolgd worden wie er wat doet met de persoonsgegevens die je op hebt geslagen in je ledenadministratie. 

Privacy gevoelig

Banster biedt dus behalve een gebruiksvriendelijke oplossing ook een 100% AVG proof oplossing voor het voeren van de ledenadministratie van uw vereniging of stichting. Van belang omdat het vaak om privacy gevoelige data gaat die je opslaat in je ledenadministratie.

Vragen over bovenstaande artikel over 100% AVG Proof ledenadministratie? Laat het ons weten. Stuur een mail of neem telefonisch contact op. We helpen je graag.
Meer informatie

Gerelateerde publicaties

Scherpe prijsstelling

ons doel: een simpel werkende oplossing voor een zo laag mogelijk prijs